Nuffnang Ads

Tuesday, February 26, 2013

Berita Terkini : KUIS BANJIR !

Assalamualaikum..

Baru beberapa jam yang lalu aku update blog,kini aku update lagi.. Rugi kalau aku tak update.. Hahaha.. KUIS BANJIR ? Gile tak nak ambik tahu..Hahaha.. Memang terbaik la..Kalau banjir air jernih aku tak ade la kisah sangat nie da macam air teh tarik da..Haha.. Korang mesti tak percaya kan ? Meh sini tengok sendiri gambar nie..


Beberapa puluh minit hujan turun..


 Beberapa minit kemudian... Air mula naik..


Hostel lelaki dipenuhi air.. Laju2 mereka mengalihkan kenderaan masing2..



Terbaik ! Budak lelaki bising kalah perempuan.. Hahaha..


Hostel lelaki je yang kena,perempuan tak sangat.. *Mohon jangan jeles ! Haha..

Sekarang percayakah anda ? Hahaha.. Budak laki mula la kelam kabut alihkan motor dan kereta mereka.. Siap ade yang tunjuk kete nye power lagi.. Reda banjir dengan laju nye.. * Kalau da rosak tengah jalan,padan la muka...Sekarang hujan da pun reda maka banjir pun da surut..Huhu.. Tak payah risau da.. Baru ingat nak main banjir tadi,tengok tengok air hujan tu kotor,tak jadi la.. Hahaha.. Alhamdulillah tak ade kemalangan jiwa yang berlaku..Hahaha..

Waalaikumsalam..
Terima Kasih Sudi Baca..

1 comment:

  1. Mari join sini. ^^

    http://meyrajohn.blogspot.com/p/jointhiscontest.html

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/02/sky-skype-skyping-by-selalulalu.html

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/02/tumblring-time-by-selalulalu.html

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/02/mencari-blogger-and-instagrammer-yang.html

    Thanks. ^^

    ReplyDelete

Jangan la singgah je,,
Marilah komen wahai si comel sekalian..