Nuffnang Ads

Tuesday, February 05, 2013

Burger Bakar !!

Assalamualaikum..

Azam baru nak selalu update blog,tapi macam tak tercapai je.. Haha.. Sibuk dengan mid term la,kuiz la,, lagi2 sekarang ramai sedara sedara aku nak kahwin.. Penat !! Letih 1 badan di tambah dengan letih kaki dan tangan.. *Padahal dah masuk dalam 1 badan tu.. Hahaha.. Punye la da lame tapi baru hari ini aku berkesempatan nak update blog pasal ini.. OMG !! Hahaha.. Nampak tak aku sibuk mengalahkan PENDANA MENTERI !! Die lagi yang kena,,famous die kat blog aku ini... Hahaha... Okey2,,lupekan pasal orang yang tak penting tu.. Buang masa aku je.. Haha.. Burger Bakar ? Korang pernah makan ? Meh sini aku nak bagitahu berape sedapnye burger bakar ini.. Yang paling aku tak percaye aku boleh habiskan sendiri burger yang besar tu.. *Bangga tahap tinggi KLCC.. Not bad la rasenye.. 1 burger da cukup la bagi aku.. Itu pun terlalu kenyang gile.. Yang penting puas gile !! Hahaha... Aku pergi kat NILAI je.. Dengan kawan kawan aku bukan dengan PAKWE aku tau.. Hahaha..Dekat dengan tempat aku belajar.. Itu pun kiteorang pergi dengan menaiki kereta sewa... Kereta sewa pun kereta sewa la,,janji selamat sampai dan selamat pulang ke KUIS !! Harge nye aku tak ingat la tapi aku punye aku ingat la.. Aku makan burger bakar daging double chesse ,,hebat tak hebat.. Hahaha.. Harge nye RM10.50.. Rase nak pergi lagi je.. Hahaha.. Nak rase yang lain pulak..Hahaha.. Tapi bile tengok dompet ade bape sen je.. Mane cukup nak pergi apetah lagi nak makan ! Kena cuci pinggan mangkuk la jawab nye..Hahaha.. Meh sini tengok gambar kiteowg ini..Hahaha...Saje nak bagi korang jeles.. Hahaha...




Part pegang cawan kot nie ? Hahaha


 Nak kata da kenyang muka macam lapar lagi je weii ? tak cukup 1 boleh tambah ! Hahaha..





Licin tak licin kiteorang makan.. Hahaha.. Saje je nak bagi korang jeles..Hahaha..


Gambar sebelum makan,,muka bukan main happy lagi kan ? Hahaha..


2 comments:

  1. amboi tu,sedapnyaaa :) aku dah lama tak makan burger bakar juga :( tak tapau ke?haha

    ReplyDelete
  2. Hehe,,ini da lame da shima tapi baru nak update..kalau tapau,belum smpai kuis da habis kiteorg makan tau..haha

    ReplyDelete

Jangan la singgah je,,
Marilah komen wahai si comel sekalian..