Nuffnang Ads

Tuesday, February 26, 2013

Minggu yang Penuh dengan QUIZ !!

Assalamualaikum..


You see what I see ? Oh Nooooo !!

Kedengaran bising di luar lalu pergi ke tingkap rupe nya hujan di petang hari..Hahaha.. *Ayat bukan main power lagi.. Lenanya kalau dapat tidur waktu macam nie.. Hujan pulak tu.. Memang seronok tahap gaban la jawabnye..Haha..Tapi bile fikir minggu nie dan minggu depan penuh dengan quiz,automatik tak jadi nak tidur.. Biasa la,life kolej memang banyak dengan quiz dan juga assignment yang bersepah.. Minggu nie je da ade 1 quiz 1 mid term.. Minggu depan pulak ade lagi quiz,padahal dah nak final kot.. -,- ".. Puan pun satu,, lain kali jangan la buat soalan yang susah susah. Kan kiteorg tak dapat jawab lalu kena buat backup midterm pulak.. Tapi oke gak,, boleh dapat lebih sikit current mark..Huhu..

Kan seronok kalau kite belajar je tak payah exam exam.. *Dunia bagaikan aku yang punye !  Minggu depan 2 quiz gantikan dengan present kiteorang sebab da tak ade masa nak buat present bagai..Huhu..Bagus la juga,,assignment group aku tu penuh dengan penipuan..Haha.. Interview tu tetap kiteowg jalankan,cuma tambah sikit sikit je la.. *Tak sikit tapi banyak ! Kalau kena present comfirm gagap bile kena soal dengan lecterur.. Hahaha..Maafkan kami puan.. Hehe.. Esok aku ade quiz nie tapi sempat lagi aku update blog dan bertweet.. Haha.. Doakan kami untuk quiz esok,mid term khamis nie dan minggu depan !  Paling penting for the final exam ! Amin~

Waalaikumsalam..
Terima Kasih Sebab Sudi Baca..

3 comments:

  1. gudluck untuk quiz esok...
    rindu la zaman belajar bila tengok jadual quiz2 macam tu T_T

    ReplyDelete
  2. Terima Kasih.. >_<

    Best kan belajar nie..Da habis belajar ke ?
    Kerja ?

    ReplyDelete
  3. Mari join sini. ^^

    http://meyrajohn.blogspot.com/p/jointhiscontest.html

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/02/sky-skype-skyping-by-selalulalu.html

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/02/tumblring-time-by-selalulalu.html

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/02/mencari-blogger-and-instagrammer-yang.html

    Thanks. ^^

    ReplyDelete

Jangan la singgah je,,
Marilah komen wahai si comel sekalian..