Nuffnang Ads

Monday, March 02, 2015

Good Luck

Assalamualaikum.

Dia punya lama tak update macam boleh mereput dalam gua haa. Hahaha. Tup tup dah habis diploma, tup tup dah sambung degree, tup tup dah nak final exam. Hmmm. Masa tu pantas sungguh mendaki. Sampai susah nak set masa. Diploma ambik banking degree ambik capital market, die punya lama nak habis tu, boleh dapat 2 orang anak kalau tak sambung. Itupun kalau ada calon laa. Haha.

Sebenarnya taknak update apa pun. Just doakan dapat jawab dalam final exam nie. First semester nie, pointer kena power weyh. Kalau tak mereput la dalam gua sana. Hehehe. InsyaAllah akan lakukan dan buat yang terbaik lagi dari zaman diploma dulu. Yahoooo. >_<

Waalaikumsalam.


No comments:

Post a Comment

Jangan la singgah je,,
Marilah komen wahai si comel sekalian..